Balıq bişirəndə  bu qaydalara   diqqət edin
21 iyul 2023 17:09 (UTC +04:00)

Balıq bişirəndə bu qaydalara diqqət edin

0

Bir çox insan balığı evdə bişirməyi sevmir. Bunun səbəbi isə balığı bişirərkən ətrafa yayılan xoşagəlməz qoxu və yağdır.

Lent.az xarici mətbuata istinadən xəbər verir ki, balığı bişirərkən tavaya yağ tökdükdən sonra duzlamaq lazımdır. 1-2 çimdik duz kifayət edəcək. Nəzərə almaq lazımdır ki, bu halda balıq daha az miqdarda duzlanmalıdır.

Balıqları tavaya qoyduqdan sonra bir neçə dilim çiy kartof da əlavə etməlisiniz. Bu, xoşagəlməz qoxunun yayılmasının qarşısını alacaq.

1 2 3 4 5 İDMAN XƏBƏRLƏRİ
0
# 3574

Oxşar yazılar