Yaxşı bıçaqları necə seçək?
18 may 2023 13:28 (UTC +04:00)

Yaxşı bıçaqları necə seçək?

Bıçaqlar müxtəlifliyinə və növlərinə görə, bir-birindən fərqlənir. Çörəyi əzmədən dilimləmək üçün kəsici səthi 20 sm olan çörək bıçağı hər evdə olmalıdır. 

Lent.az xarici mətbuata istinadən xəbər verir ki, tərəvəzləri soymaq üçün iti uclu bıçaqdan istifadə etmək daha məsləhətlidir. Ət və ya toyuq kəsmək üçün nazik, 15 sm-lik bıçaq uyğun gəlir. 

Bıçağın sapı polad qədər keyfiyyətli və davamlı olmalıdır. Qeyri-sabit bir tutacaq hətta bıçağı istifadə edərkən yaralanmağınıza səbəb ola bilər. 
 

# 2352
avatar

Arzu Qurbanlı

Oxşar yazılar

Evdəki tozu azaltmağın 5 asan yolu

Evdəki tozu azaltmağın 5 asan yolu

23 sentyabr 2023 , 15:03
Okeanın dibində evlər tikiləcək –  İnsanlar yaşayacaq

Okeanın dibində evlər tikiləcək – İnsanlar yaşayacaq

22 sentyabr 2023 , 19:47
Bu əşyaları  qabyuyan maşında   yumayın

Bu əşyaları qabyuyan maşında yumayın

22 sentyabr 2023 , 09:35
Evdə ideal temperatur  neçə olmalıdır?

Evdə ideal temperatur neçə olmalıdır?

14 sentyabr 2023 , 12:28
Bu əşyaları qabyuyan maşında yumayın, yoxsa...

Bu əşyaları qabyuyan maşında yumayın, yoxsa...

29 avqust 2023 , 17:14
Mətbəxdəki ən çirkli  4 əşya

Mətbəxdəki ən çirkli 4 əşya

23 avqust 2023 , 17:01
Qabları yağdan tez təmizləməyin YOLLARI

Qabları yağdan tez təmizləməyin YOLLARI

14 avqust 2023 , 17:28
360 dərəcə  fırlana bilən ev   – 70 ton ağırlığında

360 dərəcə fırlana bilən ev – 70 ton ağırlığında

9 avqust 2023 , 16:40