Balıq bişirərkən 1 yarpaq əlavə edin, qoxudan əsər-əlamət qalmayacaq
17 fevral 2024 22:26 (UTC +04:00)

Balıq bişirərkən 1 yarpaq əlavə edin, qoxudan əsər-əlamət qalmayacaq

Bir çoxumuz qoxuya görə evdə balıq bişirməkdən imtina edirik.

Lent.az xəbər verir ki, dəfnə yarpağı bu mövzuda sizə kömək edə bilər.

Bu üsul sayəsində balıqları asanlıqla bişirə biləcəksiniz.

Dəfnə yarpağı balıq bişirməkdən qoxuların qarşısını alan gözəl bir bitkidir.

Sadəcə bişirərkən tavaya bir yarpaq əlavə edin.

Ətirli şamlar və ya buxur kimi maddələr də balıq qoxusunun qarşısını ala bilir.

# 93609
avatar

Oxşar yazılar