Qəhvə çöküntüsü  mətbəxdə nə üçün lazımdır? - Çox adam bilmir
17 yanvar 2024 09:45 (UTC +04:00)

Qəhvə çöküntüsü mətbəxdə nə üçün lazımdır? - Çox adam bilmir

Bir çox insan ətirli və canlandırıcı qəhvəni sevir. Amma belə bir içkidən sonra çöküntüsü qalır. Onu atmamalısınız. Bu, fal üçün deyil, bəzi gündəlik problemləri həll etmək üçün lazımdır.

Lent.az xarici KİV-ə istinadən xəbər verir ki, hər kəs bilmir, amma qəhvə çöküntüləri soyuducuda xoşagəlməz qoxularla mübarizə aparmağa kömək edir.

Dəmləndikdən dərhal sonra çöküntü sıxılmalı və soyuducuya qoyulmalıdır. Belə tullantılar öz strukturuna görə yad qoxuları mükəmməl udur. Effektin nəzərə çarpması üçün bunu iki-üç gündə bir etmək daha yaxşıdır.

Qeyd etmək lazımdır ki, qəhvə çöküntüsü köhnə ləkələrdən qabları yumaq lazım olduqda da kömək edir. Süngərə bir az təbii məhsul tətbiq edin və keramika, çini və ya metal səthini sürtün. Bu qəhvə və təbii məhsul alüminium qablardakı ləkələri çıxarmaq üçün ən yaxşı şəkildə işləyir.

# 8646
avatar

Fidan İlqar

Oxşar yazılar