Balıqdan zəhərlənməmək  üçün nə etməliyik?
08 yanvar 2025 11:17 (UTC +04:00)

Balıqdan zəhərlənməmək üçün nə etməliyik?

Bir çox insan balığı sevir. Çünki o, dadlı, sağlam və eyni zamanda  kalorisi az olan qidadır.

Lent.az balıqdan zəhərlənməmək üçün nə etməli olduğunuzu sizlərə təqdim edir:

 Yeməklər dərhal yeyilmədikdə, saxlanmaq üçün soyuducuya göndərilir. Borşu bir neçə gün saxlayıb yenidən qızdırdıqda, onun daha da dadlı olacağı deyilir. Bəs balıq dadını və faydasını itirəcəkmi? Bəli, balıq yenidən qızdırıla bilər. Balıqları yenidən qızdırmağın ən yaxşı yolu nədir: peşəkar aşpazlardan məsləhət
 Balıqları qızdırmağın ən yaxşı yolu sobadadır. Yeməyi sobaya qoymazdan əvvəl üzərinə limon suyu səpin, bir az zeytun yağı da əlavə edə bilərsiniz. Fırını 200 dərəcəyə qədər qızdırın, balıqları folqa ilə örtün və 15 dəqiqə bişirin. Belə balıqlar təzə bişirilmiş kimi sulu və dadlı olacaq.
 

1 2 3 4 5 İDMAN XƏBƏRLƏRİ
# 3192

Oxşar yazılar

Hansı xiyarlardan turşu qoymaq  olmaz?

Hansı xiyarlardan turşu qoymaq olmaz?

5 iyul 2025 , 12:15
Hamiləlik planlaşdıranlara bu balığı  yemək olmaz

Hamiləlik planlaşdıranlara bu balığı yemək olmaz

4 iyul 2025 , 10:59
Qarğıdalı çubuqları nədən hazırlanır?

Qarğıdalı çubuqları nədən hazırlanır?

4 iyul 2025 , 09:24
Ən yumuşaq balıq kotleti RESEPTİ

Ən yumuşaq balıq kotleti RESEPTİ

3 iyul 2025 , 14:18
Qarabaşağın bilinməyən 5 FAYDASI : Qocalmanı ləngidir və...

Qarabaşağın bilinməyən 5 FAYDASI: Qocalmanı ləngidir və...

3 iyul 2025 , 10:14
Dadlı qarabaşaq yarmasını  necə bişirmək olar: bu məhsulu əlavə edin

Dadlı qarabaşaq yarmasını necə bişirmək olar: bu məhsulu əlavə edin

2 iyul 2025 , 19:42
İri dənəli duzdan QAÇIN:  Bilmədiyimiz ZƏRƏRLƏR

İri dənəli duzdan QAÇIN: Bilmədiyimiz ZƏRƏRLƏR

2 iyul 2025 , 14:34
Şokoladlı tort:  asan və tez RESEPT

Şokoladlı tort: asan və tez RESEPT

1 iyul 2025 , 12:54